APELDOORN – Tom en Ronella van de Pol hebben de gewaagde stap al eerder gemaakt. In 2009 begonnen zij hobbymatig met huurhoeftnietduur.nl. Het bedrijf, wat onder andere springkussens en spelmaterialen verhuurd voor kinderen in verschillende leeftijdsklassen, doet het uitstekend.

Afgelopen jaar bestonden zij 10 jaar. “Juist in deze tijd, waar kinderen en ouders noodgedwongen in eigen omgeving bivakkeren, kunnen onze materialen uitkomst bieden. Speelplezier staat voorop en het is voor (jonge) kinderen een perfecte uitlaatklep op dit moment. Het ontlast tevens de ouders die zorg en werk nu vaak moeten combineren in een en dezelfde ruimte”, aldus de ondernemer.

Het verhaal begint bij Ronella die jaren geleden in het onderwijs werkte; zij constateerde dat kinderen op het schoolplein het altijd moesten doen met dezelfde speeltoestellen. Hierop deed ze de belofte dat er voor de kinderen, als een soort bonus, een springkussen geregeld zou worden. Dat viel in zeer goede aarde. Het springkussen werd, op verzoek van veel ouders, weer gratis uitgeleend.
“Nu is gratis uitlenen geen optie meer natuurlijk, maar de behoefte blijft”, vertelt de eigenaar. “Inmiddels hebben we vestigingen in Waddinxveen, Deil, Ochten (Tiel), Apeldoorn en Rijssen.
Ook op het gebied van Party- en horecamaterialen hebben we een zeer uitgebreid assortiment. Tevens zijn we leverancier van diverse andere bedrijven.”

Op dit moment is huurhoeftnietduur.nl zelfs bezig met een mobiele ijsbaan van kunststof panelen. De baan is duurzaam en kan op ieder plein worden geïnstalleerd. “Voor nu is dat nog even niet van toepassing, want met onze vele springkussens, diverse (oud Hollandse) spellen/ materialen én een prachtige aanbieding (zie advertentie) hopen we op een aardige aanloop”, aldus van de Pol.

www.huurhoeftnietduur.nl

Vorig artikelOnline orgelconcerten vanuit de Lebuinuskerk
Volgend artikelGo Ahead Eagles zegt aflopende contracten formeel op