zaterdag, 20 juli 2024

Online orgelconcerten vanuit de Lebuinuskerk

FOTO: MBS

DEVENTER – De Stichting Lebuïnusconcerten organiseert in de komende weken tenminste 3 orgelconcerten die live worden uitgezonden. Vanwege de corona-crisis kunnen de reguliere concerten geen doorgang vinden, daarom biedt de stichting een online alternatief.

Kirstin Gramlich, vaste bespeelster van het monumentale Holtgräve-orgel in de Lebuinuskerk: “In deze tijd van crisis willen wij als stichting graag ons steentje bijdragen. Dat kunnen wij doen met muziek en op die manier een vorm van ontspanning bieden.”  

De volgende drie mini-concerten zijn nu gepland: 

Vrijdag 27 maart – Kirstin Gramlich 

Vrijdag 3 april – Teus de Mik 

Vrijdag 17 april – Jan Kleinbussink  

Alle concerten zijn van 19:00 – 19:30 uur en zijn live te volgen via: www.kerkdienstgemist.nl. Mochten de huidige corona-maatregelen langer duren, dan volgen er meer concerten. Die informatie is dan te vinden op www.lebuinuskerk.nl en op de Facebookpagina van de Lebuïnuskerk.

Vorig artikelKoningsdag braderie Diepenveen 2020 afgelast!
Volgend artikelOndernemer huurhoeftnietduur.nl haakt in op de behoefte tijdens pandemie
error: Content is beschermd!!!