DEVENTER – Vanwege het Coronavirus kiest het Deventer Ziekenhuis uit voorzorg voor om de open dag op zaterdag 21 maart niet door te laten gaan. De open dag van het ziekenhuis zou naar verwachting duizenden mensen trekken. In Nederland zijn diverse grote evenementen afgelast, omdat juist veel mensen bij elkaar de kans op infectie vergroot.

Zeker als ziekenhuis willen we geen enkel risico lopen dat er op de open dag een besmetting zou zijn die de gezondheid van onze patiënten, bezoekers en medewerkers in gevaar zou kunnen brengen. Daarom hebben we – hoe spijtig dat ook is – op voorhand besloten om de open dag niet door te laten gaan. We hebben deze beslissing vroegtijdig moeten nemen omdat er voor een open dag veel voorbereidingen getroffen moeten worden. We vinden het erg jammer om alle mensen die van plan waren om te komen te moeten teleurstellen, maar we hopen ook op begrip voor ons besluit.

Vorig artikelZangers en zangeressen gezocht voor 4 mei koor
Volgend artikelHypotheekaanvragen onder 55-plussers stijgt explosief