SCHALKHAAR – Op vrijdag 27 maart 2020 is de elfde editie van Schalkse Vrouwen met het thema: De Foute Fijf. Vijf jaar Schalkse Vrouwen. En dat is een groot feest waard! Daar wil jij bij zijn!

Eind 2013 bedachten Astrid Donders en Elles Masman het concept voor Schalkse Vrouwen. Judith Nemeth-Buter werd erbij betrokken en zo was de eerste Schalkse Vrouwen avond in maart 2015 een feit.

Twee keer per jaar wordt een Schalkse Vrouwen avond georganiseerd. In maart en in oktober. Een avondje Schalkse Vrouwen staat garant voor gezelligheid in de eigen dorp. Het doel van Schalkse Vrouwen is verbinding. De avonden zijn voor alle schalkse vrouwen die wonen en werken in Schalkhaar, van 18 jaar tot en met 118!

Inmiddels is het stokje van de organisatie doorgegeven aan andere schalkse vrouwen. Daardoor kan Schalkse Vrouwen nu haar jubileum gaan vieren van 5 jaar!

Met trots kunnen wij mededelen dat we de avond starten met cabaretier Marcel Harmsen! Zo komt de sfeer er meteen goed in. Daarna barst het feest pas echt goed los met de foute vijf elementen: De Swingo, Photobooth, Rad van Fortuin, Karaoke en Limbo dansen.

Twijfel niet langer, vraag je (nieuwe) buurvrouw en vriendinnen mee en kom dit jubileum met elkaar vieren!Voor deze jubileum editie kan je kaarten vooraf kopen in de voorverkoop voor €10,- .
Natuurlijk zijn er ook op de avond zelf kaarten aan de deur te koop voor €12,50. Dit is voor beiden prijzen inclusief Swingokaart!
Stuur een mail naar schalksevrouwen@gmail.com en laat weten hoeveel kaarten op welke naam jij wilt!

Alle Schalkse avonden kunnen niet zo’n succes zijn zonder onze sponsors. Ook deze keer bedanken wij onze hoofdsponsors: Plus Joffrey ter Horst – Jeannette Total Look – Mark optiek – Blix-em
Maar wij zijn ook dankbaar voor onze andere sponsors: Lanco Mode – Berghuis – Bloem & Groen – Maroeska Keizer en DA Marianne vd Lienden.

En Anke Lemmens van bigbangbrands voor het maken van onze posters!

Vorig artikelIVN Deventer houdt een wandeling over landgoed ‘t Schol
Volgend artikelGrootschalig Deventer Koningsfestival op de Brink in Deventer