BATHMEN – Helaas moeten er medegedeeld worden dat de Schipbeek Survival dit jaar NIET doorgaat. Donderdagavond is er een spoedvergadering van het bestuur geweest. Na aanleiding van de maatregelen die door onze overheid zijn ingevoerd tot 1 april, zijn zij genoodzaakt om ook hun prachtige evenement af te lassen’, laat het bestuur middels een persbericht weten.

Zij achten het niet verantwoord om het evenement door te laten gaan. Het COVID-19 moet eerst onder controle zijn. De gezondheid en veiligheid van hun deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers staat voor hen altijd voorop. ‘Voor iedereen die zich erop verheugd is dit een enorme tegenvaller. De komende editie zou een hele bijzondere worden. Nog nooit hadden zoveel sponsors en adverteerders zich aan ons evenement verbonden. Het deelnemersveld zag er goed uit en het aantal startplaatsen was heel snel vol’. Vrijwilligers, deelnemers, sponsors en adverteerders zijn via een e-mail op vrijdag 13 maart ’20 op de hoogte gebracht.

Vorig artikelBibliotheek Deventer annuleert activiteiten voor grote groepen
Volgend artikelBotsing tussen personenauto en bestelbus