DEVENTER – Heeft u thuis nog ergens munten in een potje zitten en bent u benieuwd naar de waarde ervan? Op twee verschillende locaties in de regio zullen binnenkort kosteloze taxatiedagen van munten, penningen en bankbiljetten worden gehouden.

De vraag: “Wat zijn uw munten waard?” wordt dan beantwoord. De experts zijn Karel de Geus Muntveilingen B.V. uit Veldhoven (040-2123455), Romunt BV uit Roermond (0475-316010) en Mevius Numisbooks uit Vriezenveen (0546-561322), samen goed voor meer dan 100 jaar kennis en ervaring.

Zij taxeren kosteloos de door u meegebrachte munten, penningen en bankbiljetten op basis van de huidige marktwaarde. U kunt daarvoor terecht op dinsdag 10 maart in De Fermerie, Muggeplein 9 te Deventer van 13.00 tot 17.00 uur.

Men kan zich tijdens deze dagen ook vrijblijvend laten informeren over inlevering voor internationale muntveilingen of eventuele verkoop na legitimatie. De entree is gratis. Zie voor meer informatie www.munttaxatie.nl.

Vorig artikelZondag 29 maart: KiKa loop & Koopzondag in winkelcentrum Colmschate
Volgend artikelHet lijkt wel een autoloze zondag op de A1