COLMSCHATE – De KiKa loop is tijdens de koopzondag in winkelcentrum Colmschate. Die dag zijn niet alleen alle winkels geopend, minimaal van 12.00 – 17.00 uur, maar daarnaast is er van alles te beleven in het winkelcentrum!

Aanmoedigen
Het is uiteraard super leuk om vrienden, bekenden of collega’s die meelopen aan te moedigen. Dat zal zeker op prijs worden gesteld! De starttijden zijn:
Cooljay kidsrun (1,3 km) – 12.30 uur
Cooljay kidsrun (2,5 km) – 13.00 uur
Jumbo Hans Kok run (5 km) – 13.45 uur
Sport 2000 Buitink run (10 km) – 14.30 uur
Schuurman Schoenen 5km wandelloop – 15.00 uur
De start & finish zijn op het centrale plein van het winkelcentrum. Hier staat ook een podium met DJ en verslaggever. Voor elke loop zal groep van dansschool Almax de lopers al gaan warmdraaien!

Wethouder Walder
Het startschot zal steeds door iemand anders worden gegeven, zo ook door bijvoorbeeld wethouder Thomas Walder. Eén ding is zeker, hij schiet niet de deelnemers van de 10 kilometer run weg, want die loopt onze wethouder zelf!

KiKa beer & Kootje
Verspreid over het winkelcentrum staan informatiestands van bedrijven en verenigingen. Hier is informatie te krijgen over lidmaatschap of over bijvoorbeeld hardloopmaterialen.
Voor de kinderen is er een draaimolen en een springkussen. Ook is Kootje (mascotte van Go Ahead Eagles) aanwezig, evenals de KiKa beer. Lekker knuffelen!

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Onschuld
Volgend artikelTaxatie dag van munten penningen en bankbiljetten