DEVENTER – Tijdens de meivakantie van vrijdag 24 april t/m zaterdag 9 mei zou de viering plaatsvinden van het 100 jarige bestaan van station Deventer. Vanwege het coronavirus (Covid-19) en de maatregelen die door de overheid zijn ingesteld wordt dit evenement verplaatst naar een moment na de zomer. De organisatie verwacht dat de huidige maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan ook nog effect zullen hebben in april/mei en de organisatie vindt het risico van besmetting voor de bezoekers en deelnemers van het evenement te groot.

De viering 100 Jaar Station Deventer wordt uitgesteld naar een moment na de zomer. Samen met de diverse organiserende partijen wordt nu naar een geschikte datum gezocht. De nieuwe datum zullen wij zo spoedig mogelijk bekend maken via: www.deventer.info/100jaarstationdeventer.

De viering van 100 Jaar Station Deventer wordt georganiseerd door: de Nederlandse Spoorwegen (NS), Keolis (Syntus), ProRail, Stichting Industrieel Erfgoed (SIED), Modelspoorclub Deventer (MSCD), de Nederlandse Modelspoor Federatie (NMF), Rondeel Deventer, de Bibliotheek Deventer, Kunstenlab, Speelgoedmuseum Deventer en Stichting Deventer Marketing (VVV Deventer).

Vorig artikelVandaag concerten op afstand in Deventer en Bathmen vanaf 11 uur
Volgend artikelHelp Deventer ondernemers, koop nu hun cadeaubonnen via cadeaubondeventer.nl