DEVENTER -De maatregelen tegen het coronavirus raken ons allemaal maar ondernemers in het bijzonder. Voor horecaondernemers, winkeliers en culturele organisaties zijn de negatieve effecten direct voelbaar. Er is nu een nieuwe én eenvoudige manier om hen te steunen.

Jij kunt ook helpen
Deventer ondernemers kunnen alle hulp goed gebruiken en jij als inwoner of bezoeker van Deventer kunt nu ook helpen! Dat kun je doen door de cadeaubonnen van je favoriete winkel, restaurant, kapper of welke ondernemer dan ook nu alvast te kopen. Je koopt deze bonnen rechtstreeks bij de ondernemer. Zodra deze barre tijd voorbij is, kun je de bonnen bij de ondernemers verzilveren.

Gratis vermelding
Speciaal voor dit doel heeft Kommotiv creatieve communicatie, ook ondernemer in Deventer, de website www.cadeaubondeventer.nl in het leven geroepen. Op deze site heb je een helder overzicht van Deventer ondernemers die cadeaubonnen aanbieden. Het gebruik van de website en het plaatsen van een vermelding is voor iedereen gratis en zonder enige verplichtingen. Zo helpen we elkaar.

Doe je ook mee?
De lijst van ondernemers op de website is nog lang niet compleet. Dus weet je een ondernemer of ben je zelf een ondernemer die erop moet? Stuur Kommotiv dan een berichtje via de website of via post@kommotiv.nl.

Vorig artikelViering 100 Jaar Station Deventer uitgesteld
Volgend artikelDoe mee aan de Eagles Challenge!