zaterdag, 13 juli 2024

Voedseluitgifte van de voedselbank verloopt succesvol

FOTO: Voedselbank Deventer

DEVENTER – De voedseluitgifte aan ca. 230 huishoudens bij de Voedselbank Deventer verliep vrijdag 27 maart ondanks de corona-crisis succesvol.

De werkwijze is aangepast op zo’n manier dat zo min mogelijk besmettingsrisico wordt gelopen. Een deel van het proces vindt nu buiten plaats. Wethouder Rob de Geest kwam langs om zijn belangstelling te tonen.

Er was meer dan genoeg voedsel. Ook omdat veel bedrijven overschotten hebben gedoneerd. Vanuit de samenleving bestaat er veel waardering voor het werk van de voedselbank. Afgelopen week hebben zich spontaan enkele tientallen personen aangemeld met het aanbod om als vrijwilliger werkzaamheden te verrichten.

Vorig artikelWeerbericht maandag 30 maart
Volgend artikelKledingwinkel in de binnenstad opnieuw doelwit van inbraak
error: Content is beschermd!!!