DEVENTER – Voor de tweede keer in nog geen half jaar tijd is een kledingwinkel het slachtoffer geworden van diefstal. Met een baksteen is vannacht een raam ingegooid, waarna kleding uit de winkel werd weggehaald.

De deur van de winkel aan de Engestraat is afgetimmerd. In de winkel ligt een baksteen als stille getuige van de inbraak die er plaats heeft gevonden.

November vorig jaar was de eigenaar van de kleidingzaak nog het slachtoffer van een ramkraak. Winkeldieven reden toen met een auto een kledingwinkel binnen. De vier personen namen toen onder meer jassen mee. De politie hield destijds twee verdachten aan voor de ramkraak. (Bron RTV Oost)

Vorig artikelVoedseluitgifte van de voedselbank verloopt succesvol
Volgend artikelRegionale zorgorganisaties slaan handen ineen in aanpak Coronacrisis