donderdag, 25 juli 2024

Vrijdag 27 maart Live-uitzending op Deventer radio over het coronavirus in Deventer!

DEVENTER – Vrijdag 27 maart zendt Deventer radio en televisie weer een radio-uitzending live uit op televisie, Youtube, Facebook en ook via 107.3 FM en stream (Tunein app of www.deventerrtv.nl) van 09:00 tot 13:00 uur.

Zij zullen in deze 4 uur durende live-uitzending een kijk geven op de dingen en initiatieven die nu spelen in Deventer. Ze gaan het vooral hebben over de dingen die zich nu afspelen bij de Deventer ondernemers omtrent het corona-virus.

Ze spreken onder andere met DAVO Brewpub, Hotel Finch en de SPAR de Worp, maar ook bijvoorbeeld met de Deventer Sportploeg, Wat zijn de gevolgen voor hen? Kijk en luister morgen mee via Youtube, Facebook, stream, 107.3 FM en de live-uitzending is ook via Deventer televisie te bekijken op Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1314.

Vorig artikelLudgerus zet vrijdag 27 maart ramen open voor Balkon serenades
Volgend artikelZanger Jaman treedt op voor Humanitas bewoners
error: Content is beschermd!!!