SCHALKHAAR – Op dinsdag 31 maart van 15.00 – 16.30 uur zal zangeres Annet Nikamp de bewoners van Carinova woonzorglocatie Park Braband in Schalkhaar toezingen. Een prachtig initiatief om vooral de eenzame ouderen juist nu niet te vergeten.  Annet zingt vanuit de tuin en parkeerplaats gezellige liedjes voor de bewoners.

Carinova raad van bestuur voorzitter Henk van Zwam zal ook aanwezig zijn om een woord van steun uit te spreken naar de bewoners. Met het optreden hoopt Carinova een sprankeltje vrolijkheid te brengen in een tijd die niemand van ons tot voor kort voor mogelijk hield. De bewoners mogen niet naar buiten, geen bezoek ontvangen en kunnen zo hopelijk toch van achter hun eigen kamerraam meegenieten en even de narigheid rondom het coronavirus en de eenzaamheid vergeten.

Vorig artikelRegionale zorgorganisaties slaan handen ineen in aanpak Coronacrisis
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 31 maart