DEVENTER – De meeste bewoners en de verzorgers van verzorgingstehuizen zijn inmiddels verrast met een optreden van een artiest. Nu is het tijd voor de senioren die nog zelfstandig thuis wonen, a.s. donderdag 16 april om 15.00 uur, is de flat WETERINGSTAETE aan het Wezenland te Deventer ter hoogte van de nummers 520-640 als één van de eersten aan de beurt.

In samenwerking met A1 artiesten Deventer en mw. Beek kwam alles aan het rollen. Zanger Michel Groenink was bereid om zijn medewerking te verlenen en gaat zijn beste beentje voorzetten om vanaf 15.00 uur de bewoners, merendeels senioren, zijn zangkunsten te laten zien en horen.

Vanaf afstand natuurlijk, zijn podium is het grasveld gelegen voor de Wezenland-flat.

Vorig artikel#Supportyourlocals: Mark Optiek
Volgend artikelAfvalbrand 1e Weerdseweg slaat over naar schuur