SCHALKHAAR – We merken allemaal de gevolgen van de corona crisis, sommige winkels/bedrijven móeten dicht, anderen kunnen gelukkig open blijven. Wij zijn vanaf dat de corona maatregelen van kracht zijn geopend van 9.00 – 12.00u (di t/m za). Voor ons is het onmogelijk om op een veilige manier oogmetingen en contactlenscontroles te doen. Heb je nieuwe lenzen of vloeistof nodig, besteld deze via telefoon, whatsapp (beide 0570620089) of email, en wij zorgen dat je de bestelde producten thuis krijgt. Momenteel zijn we druk bezig voorzieningen te treffen zodat we wel weer op een veilige manier oogmetingen en controles kunnen doen, zodra dit weer kan zullen we dit communiceren via onze website, Facebook en Instagram pagina. Hopelijk kunnen we je dan weer van dienst zijn zoals je gewend bent.

Graag tot ziens in onze winkel! Joost Bon | Mark Optiek | 0570 620089 (telefoon én whatsapp)
info@markoptiek.nl

Vorig artikelParkinson café tijdens de coronacrisis
Volgend artikelAandacht voor zelfstandig wonende senioren