DEVENTER – Kinderen tot en met 12 jaar mogen vanaf 28 april weer in groepjes sporten of trainen op hun sportclub. Ouders mogen niet langs de kant staan en kinderen moeten thuis douchen. Professionele competities starten nog niet. Kinderen tussen 12 en 18 jaar mogen met elkaar sporten mits ze afstand houden. Voor volwassenen blijven de huidige regels van kracht.

De horecavoorzieningen en de sportaccommodaties blijven nog gesloten.

De gemeente Deventer verwacht van het Platform Ondernemende Sportaanbieders, VSG en het ministerie van VWS nog richtlijnen en protocollen, zodat deze activiteiten goed en veilig georganiseerd kunnen worden. Op het moment dat deze bekend zijn en duidelijk is wat dit voor de buitensport voor Deventer betekent, informeren wij u hierover. Als uw sportvereniging ideeën heeft over hoe dit voor uw sport mogelijk is, dan horen wij dat graag via sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl.

Vorig artikelDeventer Stadsfestival verplaatst naar 3 juli 2021
Volgend artikelWeerbericht donderdag 23 april