vrijdag, 19 juli 2024

Deventer Stadsfestival verplaatst naar 3 juli 2021

DEVENTER – De jubileumeditie (5e editie) van het Deventer Stadsfestival op zaterdag 4 juli 2020 zal niet doorgaan. De organisatie hield er gezien alle ontwikkelingen rondom het coronavirus al rekening mee en nu is het door de overheid definitief besloten: alle evenementen tot 1 september 2020 zijn niet toegestaan.

De organisatie zag het al voor zich: “De grote en feestelijke vijfde editie met elkaar vieren, genietend van mooie muziek, het samenzijn en een festivaldag voor in de boeken. Maar uiteraard staat de gezondheid voor ons voorop en kunnen we niets anders doen dan ons neerleggen bij de veiligheidsmaatregelen.”  De organisatie heeft achter de schermen al kunnen inspringen op de situatie en er is meteen ook goed nieuws te melden: de vijfde editie van het Deventer Stadsfestival wordt verplaatst naar zaterdag 3 juli 2021!  Het grote jubileumfeest wordt dus een jaartje uitgesteld, maar de organisatie is ervan overtuigd dat iedereen het dubbel en dwars gaat inhalen en nóg harder gaat feesten om zo alsnog een onvergetelijke vijfde editie te beleven!

Gekochte ticktets
Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de 2021 editie, kaartkopers zullen hier binnenkort per mail over geïnformeerd worden. Het zijn bewogen tijden voor iedereen en om het Deventer Stadsfestival volgende jaren te kunnen blijven organiseren, hoopt de organisatie dat iedereen de gekochte tickets bewaard. “Met jullie steun kan het festival blijven bestaan en kunnen we deze zware klap verzachten. We’re in this together!”, besluit de organisatie van het Deventer Stadsfestival.

Vorig artikelWeerbericht woensdag 22 april
Volgend artikelBuiten sporten na 28 april beperkt weer mogelijk
error: Content is beschermd!!!