DEVENTER – Hij begon 20 jaar geleden met 1 winkel en zijn onderneming is inmiddels uitgegroeid naar diverse filialen over het gehele land. Eigenaar Ruben Boom maakte de grootste sprong in de afgelopen 2 jaar toen de uitbreiding  van 5 naar 12 filialen plaats vond. Zijn geheime recept voor het aanbieden van grote kortingen op diverse verfmerken heeft alles te maken met een slimme inkoop.

Wanneer je een van de 2 filialen in Deventer bezoekt merk je dat er in verband met het coronavirus diverse maatregelen zijn getroffen. De medewerkers dragen handschoenen en hesjes met de tekst de 1,5 meter in acht te nemen. Op de vloer bevinden zicht zogenaamde anderhalve meter strepen en bij de kassa hangen hoestschermen. “Ook hebben we een deurbeleid en is een winkelwagen verplicht om afstand van elkaar te kunnen bewaren”, vertelt regiomanager Peter van den Nulft. “Gelukkig hebben de klanten alle begrip en werken uitstekend mee.”

Het assortiment bij De voordeelmarkt mag gerust veelzijdig genoemd worden. Naast het eigen verfmerk Fitex is ook Sikkens, het A product voor de professional, te verkrijgen. Grote merken als Histor, Flexa, Cetabever en Rambo zijn eveneens van de partij. En dat alles tegen zeer gereduceerde tarieven. “Wij kopen ook grote partijen overgebleven verf van ondernemingen als bijvoorbeeld de Gamma en Karwei. Wanneer zij een nieuwe marketing loslaten op producten en bijvoorbeeld de etikettering wijzigen of de blikken plaats laten maken voor andere verf, dan kopen wij de restpartijen op en bieden ze vervolgens weer gereduceerd aan”, aldus Peter. Daarnaast verkopen wij ook alle aanverwante producten zoals kwasten, ontvetter, mengbakken en overig gereedschap. Zelfs laminaat is onderdeel van het assortiment.

Wie denkt dat De Voordeelmarkt niet alle verfkleuren kan leveren, omdat ze afhankelijk is van deze restpartijen heeft het mis. De winkels hebben de mogelijkheid om vrijwel alle kleuren te maken middels de diverse mengmachines voor de verschillende merken.
“Er zijn op dit moment maar liefs 350.000 kleuren mogelijk via onze apparatuur. Hierdoor kunnen we vrijwel altijd leveren naar wens van de klant.  We kunnen dus oprecht zeggen dat we een kleurrijke onderneming zijn en daar zijn we trots op”

De Voordeelmarkt Deventer, Boxbergerweg 127a 0570 633012, Hannoverstraat 5b 0570 820439. www.devoordeelmarkt.nl

Vorig artikelDeventer raadslid overleden aan corona
Volgend artikelVirtuele businessclub voor ondernemers in crisistijd: Vraagjenetwerk.nl