DEVENTER – Ook in Deventer hebben ondernemers het zwaar nu het coronavirus de wereld in z’n greep houdt. Ze slaan de handen ineen in een virtuele businessclub: Vraagjenetwerk.nl. Elke ondernemer in Deventer kan zich gratis aanmelden en wordt ondersteund door een stevig netwerk van aangesloten partners. Een team van professionals in uiteenlopende vakgebieden. Er zijn wekelijks online netwerksessies en ‘delen’ is het sleutelwoord. Niet alleen business komen halen, maar ook brengen.

Virtuele businessclub
Vraagjenetwerk.nl is een online springplank. Een virtueel plan van aanpak om samen de schouders eronder te zetten en elkaar als ondernemers te supporten in deze crisistijd. Op een persoonlijke manier, vanuit positiviteit en kracht. De partners bieden een stevig vangnet om je te informeren, adviseren en activeren. De aangesloten partnerbedrijven zijn: MKB Deventer, JPR Advocaten, Rensink Totaalonderhoud, Rabobank, Kroese Wevers, Easy Office Online en Langenberg Advies.

Hoe werkt dit in de praktijk?
Elke ondernemer die zich (gratis) aansluit bij Vraagjenetwerk.nl wordt, aan de hand van een korte intake, ingedeeld in een netwerkgroep. Er wordt wekelijks een netwerksessie gehouden, een online brainstorm in een videochat. De sessie worden door Vraagjenetwerk.nl geleid en na twee sessies worden de groepen gehusseld zodat je maximaal gebruik kunt maken van het netwerk. Er zijn ook online groepen ingericht, waar in een besloten omgeving verder kan worden gepraat. De partners zijn beschikbaar om kennissessies te verzorgen en om de aangesloten ondernemers gratis van dienst te zijn.

Sluit je aan bij Vraagjenetwerk.nl
Wil jij in deze crisistijd een persoonlijke benadering van jouw ondernemerskansen- en uitdagingen? Sluit je aan bij Vraagjenetwerk.nl en houd het Deventer MKB samen met ons springlevend. Bezoek de website om kennis te maken met de partners en diensten: www.vraagjenetwerk.nl of meld je direct aan via: info@vraagjenetwerk.nl.

Vorig artikelDe Voordeelmarkt sterk met eigen én andere verf merken
Volgend artikelNieuw: bezorgdienst & Pick Up Point winkelcentrum Colmschate