DEVENTER – Corona zorgt voor ons allen voor een onzekere tijd. We leven grotendeels thuis en houden van iedereen minstens 1,5 meter afstand. We missen onze familie en vrienden en kunnen niet even op bezoek. Sommigen zijn zelfs eenzaam.
Het is zeker geen leuke tijd, maar wel een bijzondere tijd die we ons in de lengte der jaren zullen herinneren en waar later nog vaak over gesproken zal worden.

Daarom is Cherish Verhulst als fotografe, enkele weken geleden begonnen met het aanbieden van de gratis “Blijf thuis – foto’s”.
Jij bent thuis en zij kom mooie foto’s maken, als herinnering aan deze periode.

Cherish blijft buiten, uiteraard op minimaal 1,5 meter afstand en maak zo foto’s van mensen door het raam, in de voordeur of in de tuin. Waar zij normaliter voor een mooie fotoshoot er graag op uit gaat naar een mooie locatie (uiteraard niet bij pasgeboren baby’s), maakt Cherish nu de foto’s bij huis.

Of je nu al op leeftijd of nog jong bent, zwanger, net een baby hebt gekregen, een verjaardag viert, graag je kinderen op de foto wil laten zetten, met je liefde of je gezin op de foto wil of op bezoek gaat bij opa of oma en een waardevolle herinnering wil van jullie bezoek aan het raam; het kan allemaal!

Haar doel met deze actie is om iets positiefs bij te dragen en mensen een lach op hun gezicht te geven. En natuurlijk een blijvende herinnering aan hoe het nu is.

In Schalkhaar, Deventer en Diepenveen komt Cherish gratis een foto achter glas en in de voordeur maken zolang de maatregelen nog gelden. De foto’s levert zij via de mail aan.

Mocht je een wat uitgebreidere shoot willen aan huis, achter glas, in de voordeur of in de tuin met meerdere bestanden dan is dit ook zeker mogelijk! Cherish heeft de juiste apparatuur voor mooie foto’s die zij op gepaste afstand kan maken.

Voor meer informatie of als je jezelf, of iemand anders (misschien wel als superleuke verrassing) op wil geven dan kun je mailen naar:
fotografie@moments2cherish.nl of een appje sturen naar: 0641094208

 

Wie weet zien we elkaar binnenkort en voor nu: blijf thuis en blijf gezond!

Vorig artikelGarage naast huis in Deventer verwoest door brand
Volgend artikelZo koop je een groter huis: zonder de grond