COLMSCHATE – Hoveniersbedrijf de Colm heeft B&S Straatwerken overgenomen. De krachten worden gebundeld en B&S Straatwerken gaat verder onder de vleugels van de Colm. Voor inwoners en bedrijven uit de regio betekent het dat zij voor zowel tuin- als (groter) straatwerk terecht kunnen in Colmschate.

Samen kunnen ze een breder dienstenpakket aanbieden voor particulieren en bedrijven in de regio. Dit als aanvulling op de bestaande dienstverlening van de Colm: tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinaanleg, waar ook kleiner straatwerk al deel van uitmaakte.

Op de werkvloer, vooral bij particulieren, kwamen de nieuwe collega’s elkaar al vaker tegen. De voormalige eigenaar van B&S Straatwerken kan zich door de overname volledig richten op de projectleiding van grotere infraprojecten in binnen- en buitenland.

Vooralsnog verandert er in het straatbeeld niets. De bedrijfsnaam en de bekende groene bussen van de Colm blijven bij het oude. Ook de bus van B&S blijft vooralsnog gewoon in bedrijf. Verder is het motto ‘gewoon zo doorgaan’ en mogen klanten dezelfde degelijkheid, professionaliteit en nuchterheid verwachten als voorheen.

Beide bedrijven zijn een betrouwbare en vaste waarde in Deventer en omstreken. Hoveniersbedrijf de Colm bestaat sinds 1987 en telt sinds de overname tien medewerkers. B&S Straatwerken is al twintig jaar actief als professioneel stratenmakersbedrijf, tot voor kort vanuit Bathmen.

Vorig artikelWeerbericht donderdag 16 april
Volgend artikelDeventer Op Stelten en de Deventer Boekenmarkt uitgesteld tot 2021