donderdag, 25 juli 2024

Live uitzending Deventer radio op 1 mei tussen 09.00 – 12.00 uur tijdens de coronaperiode

DEVENTER – Op vrijdag 1 mei zendt Deventer radio en televisie weer een radio-uitzending live uit op televisie en Youtube en ook op de radio via 107.3 FM en stream van 09:00 tot 12:00 uur.

De radiozender zal in deze 3 uur durende live-uitzending een kijk geven op de dingen en initiatieven die nu spelen in Deventer. Want ondanks de crisis kan er nog héél veel, en worden er veel lokale initiatieven ontplooit.

Ze spreken onder andere met dichter Alex Gentjes over het initiatief ‘De social distance gedichtenjacht’, Marc Reef (ploegleider Team Sunweb), Bart Folmer (Piknik Deventer) en binnenstadsmanager Peter Brouwer. Kijk en luister morgen mee via Youtube, de stream op de website, 107.3 FM. De live-uitzending is ook via Deventer televisie te bekijken op Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1314.

Vorig artikelVrijdag 1 mei: de Internationale klinkt over Deventer vanwege de Dag van de Arbeid!
Volgend artikelMoestuin bij het stadhuis Deventer
error: Content is beschermd!!!