SCHALKHAAR – Het Kleinvak uit Schalkhaar stelt voor iedereen in de gemeente Deventer stof ter beschikking om een speciale vlag te maken. Door mee te doen kan er een cadeaubon t.w.v. 50 euro gewonnen worden. Het is bedoeld als steun betuiging voor iedereen die midden in de crisis zit.

De vlag dient op Facebook, Instagram of per mail gedeeld te worden. Uit alle inzendingen trekt de winkel Het Kleinvak op 10 mei (einde v.d. meivakantie) een willekeurige winnaar. Omdat Het Kleinvak nu door het coronavirus andere openingstijden heeft hebben zij een bakje met stof bij de bomen voor de winkel neergezet.  Mensen die mee willen doen kunnen de stof dan meenemen. Het Kleinvak vind je aan de Oerdijk in Schalkhaar

Vorig artikelMijn rijbewijs is verlopen of verloopt bijna. Wat nu?
Volgend artikelPolitie houdt één persoon aan bij steekpartij