DEVENTER – Zojuist maakte Jan Willem van Dop op Deventer radio bekend dat de open dag van GA Eagles op 05 juli niet door gaat. Een grote domper aldus van Dop. Of de open dag wordt verplaatst is nog niet duidelijk.

“Een besluit dat we uiteraard ten zeerste betreuren, aangezien de Open Dag erg populair is onder onze fans en jaarlijks duizenden supporters naar De Adelaarshorst trekt. Indien mocht blijken dat de corona maatregelen na 1 september worden versoepeld, dan zal Go Ahead Eagles bekijken of er in de loop van het seizoen 2020/2021 mogelijk alsnog een alternatieve Open Dag kan worden georganiseerd.

Momenteel heerst er echter nog teveel onzekerheid over mogelijke toekomstige verlichting van de coronamaatregelen om hier op dit moment een zinnige uitspraak over te kunnen doen.” aldus Jan Willem van Dop.

Vorig artikelWeerbericht vrijdag 24 april
Volgend artikelEerste fase Johannes Aupingkwartier in voorbereiding