vrijdag, 19 juli 2024

Parkinson café tijdens de coronacrisis

DEVENTER – In deze lastige periode door het coronavirus ziet het leven er voor veel mensen anders uit dan normaal, zo ook voor alle mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme en hun naasten. Helaas kunnen zij elkaar hierdoor even niet in levende lijve ontmoeten in het lokale Parkinson Café. Er zijn gelukkig wel andere manieren om met elkaar in contact te blijven.

Heeft u vragen of zorgen over parkinson(isme) en corona? Ga dan de website van de Parkinson Vereniging: www.parkinson-vereniging.nl/corona.  

Voor leden van de vereniging is er tevens een online community waarin ervaringen en tips kunnen worden uitgewisseld. Het verenigingsbureau is ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op nummer: 030-656 13 69 of per e-mail: info@parkinson-vereniging.nl.  

Vorig artikelVanaf heden een aangepaste coronadienstregeling bij Syntus
Volgend artikel#Supportyourlocals: Mark Optiek
error: Content is beschermd!!!