DEVENTER – Vrijdagavond 17 april om 21.00 uur zendt RTV Oost weer een kersverse Quarantaine Show uit en dit keer vanuit de tuin van het Burgerweeshuis Deventer. Na Goor, Steenwijk en Zwolle is het nu de beurt aan diverse artiesten uit de omgeving van Deventer om hun (theater)kunsten te tonen aan de televisiekijkers thuis.

Bekende artiesten
Bekende en minder bekende Deventenaren hebben hun medewerking toegezegd: Minka Hebing met frisse Nederlandstalige elektropop, Robin Bleeker, de nieuwe stadsdichter van Deventer, singer/songwriter Stef uit Schalkhaar en Vera Bon. Ook zijn er liedjes te horen uit de musical Meisje van de Waag. Deze musical werd eerder afgelast door de Corona-maatregelen.

Coronavirus
Door de huidige maatregelen van het RIVM om het coronavirus in te dammen, ligt de gehele culturele sector voorlopig stil. De Quarantaine Show zonder publiek is een spontaan initiatief van cabaretier Bert Eeftink. Na de succesvolle primeur in Twente, een tweede editie in Steenwijk en de derde in Zwolle is het nu de beurt aan Deventer. En net als bij de eerdere shows zal er ook in Deventer geen publiek aanwezig zijn.

Vorig artikelRaadsvergadering gemeente Deventer online te volgen op 22 april
Volgend artikelZorgpersoneel kan gratis de auto laten wassen bij Budget Carwash (voorheen Car Beauty Centre)