DEVENTER – Voor alle zorgmedewerkers werkzaam in het Deventer ziekenhuis, Deventer verpleegtehuizen en Deventer verzorgingstehuizen, kortom; voor iedereen die in de zorg werkt, biedt Budget CARWASH aan de Dortmundstraat, onbeperkt, gratis wasbeurten aan. Ook zorgmedewerkers van buiten de regio zijn van harte welkom. Dit is vooraleerst vanaf heden tot en met eind mei.

Directie en medewerkers van BUDGET CARWASH willen de zorgmedewerkers onbezorgd een schone auto bezorgen en op deze manier ‘dank je wel’ zeggen tegen hen die nu dag en nacht werkzaam zijn om met gevaar voor eigen gezondheid het leven te redden van medemensen.

Werk je in de zorg, en heb je een Zorg ID dan kun je jouw auto gratis laten wassen. Zorg wel dat je jouw Zorg ID bij je hebt als je de auto gaat wassen.

Je vindt Budget Carwash aan de Dortmundstraat 6 op het auto-eiland naast de Mercedes garage

Vorig artikelQuarantaine Show vanuit Deventer op RTV Oost
Volgend artikelSteun onze lokale ondernemers