DEVENTER – In de straten van Deventer is het stil, maar veel winkels en restaurants zijn online gewoon open. Daarnaast zijn er veel ondernemingen die hard doorwerken vanaf een thuislocatie of met gepaste afstand. De coronacrisis raakt ons allen, des te meer reden om elkaar te steunen in deze bijzondere tijden.

Wethouder Economie Thomas Walder roept op om lokale ondernemers te steunen tijdens deze coronacrisis.

Eten bestellen of een cadeautje kopen kan eenvoudig van achter je computer In veel gevallen kan dat ook bij je favoriete Deventer winkel! Verder zijn er veel bedrijven waarbij je nog steeds diensten of goederen kan afnemen.

Om de Deventer ondernemers een hart onder de riem te steken heeft de gemeente een groot bord langs de A1 geplaatst onder de noemer ‘support your local’.

Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Vorig artikelZorgpersoneel kan gratis de auto laten wassen bij Budget Carwash (voorheen Car Beauty Centre)
Volgend artikelGravelveldje bij OBS De Sleutel in Schalkhaar wordt kunstgras