SCHALKHAAR – Onze winkel is gelukkig nog geopend en hier hanteren wij de richtlijnen van het RIVM. We houden 1.5 meter afstand en vragen u dit ook te doen. Gelukkig is dit gezien de ruimte ook mogelijk. Maar in deze onzekere en moeilijke tijd denken wij ook graag met u mee, wanneer u liever niet de deur uitgaat.

Daarom bezorgen wij alles wat u wilt bestellen, ongeacht het bedrag of hoeveelheid, gratis in Schalkhaar. Buiten Schalkhaar is ook zeker mogelijk dit in overleg.

Bel gerust voor uw bestelling en we maken een afspraak wanneer wij het kunnen komen bezorgen. Ook bij het bezorgen volgen wij de richtlijnen van het RIVM. U kunt ons bereiken op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0570 – 631739. Betaling het liefst via een betaalverzoek of tikkie. Zorg goed voor elkaar.

Edwin Wichink uw topSlijter

Vorig artikelBalkonbeweging trekt langs Deventer verzorgingshuizen
Volgend artikelKunstfietsroute verplaatst naar 2021