DEVENTER – Natuurlijk was het wel even schrikken, maar de winkel De Hoge Ramen heeft zich zo snel mogelijk aangepast aan de nieuwe omstandigheden. De stad was verlaten en wij zijn plannen gaan maken; klussen, opruimen en heel belangrijk, het vergroten van onze webshop door ook de kleding online te kunnen aanbieden.

Als service leveren we pakketjes in Deventer zonder bezorgkosten, daar wordt veel gebruik van gemaakt. Het bezorgen van kadootjes vinden we erg leuk, hier gaan we zeker mee door. Inmiddels wordt het weer ietsjes drukker in de winkel. Dat vinden we fijn, we hebben de klanten echt gemist. We doen er alles aan om het gezellig en veilig te houden in de winkel.

Vorig artikelWoningoverval in buitengebied Schalkhaar: politie doet onderzoek
Volgend artikelDeventer radio verzorgt iedere vrijdagochtend een extra corona-uitzending