DEVENTER – Sinds de uitbraak van het coronavirus besteed Deventer radio iedere vrijdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur extra aandacht aan het wel en wee van bedrijven, scholen, stichtingen en andere initiatieven tijdens deze crisis.

Organisatie’s vertellen hoe zij omgaan met deze crisis. Vrijdag 24 april zijn Durk-Jan Sinnema en Jeroen Schoppema weer live op televisie en radio met een corona-uitzending! Van 09:00 tot 12:00 spreken zij onder andere met Jan Willem van Dop van GA Eagles, Maurice Endeman van het Deventer Stadsfestival en Rogier Stappers van OBS de Flint.

U kunt de uitzending ook bekijken via Deventer televisie en natuurlijk luisteren op de radio. De ether frequentie is 107.3 fm en kabel 104.1 fm

Vorig artikelBodemonderzoek Grote Kerkhof van start
Volgend artikelWeerbericht vrijdag 24 april