DEVENTER – Een week geleden startte Go Ahead om exact 19:02 uur met de seizoenkaartcampagne voor het seizoen 2020/2021. Een andere seizoenkaartcampagne dan andere jaren. Immers: de invulling van de nieuwe voetbaljaargang is nog omhuld met vele onzekerheden. Maar wat blijkt? De eerste zeven dagen beleefden we een heuse bliksemstart van seizoenkaartcampagne 2020/2021!

De eerste mijlpaal van 1.000 seizoenkaarthouders is inmiddels ruim (en dan ook echt héél ruim) overschreden. Sterker nog: het aantal supporters dat zijn / haar seizoenkaart verlengde / bestelde ligt twee keer zo hoog dan vorig seizoen na één week seizoenkaartcampagne. Waarmee zij stuk voor stuk overduidelijk aantoonden: We Are The Eagles!

Vorig artikelRTL Nieuws besteedt aandacht aan terrassen op de Brink
Volgend artikelLekker sporten voor niet leden bij de Deventer Hockey Vereniging