DEVENTER – Vanaf 11 mei (t/m 20 juni) biedt DHV de mogelijkheid voor niet leden om gratis onder professionele begeleiding lekker te sporten en kennis te maken met hockey. Met verschillende leuke oefeningen met en zonder stick wordt het een sportief en gezellig trainingsmoment.

Voor kinderen t/m 12 jaar hebben we al een veld gereserveerd op de donderdagen van 16.00 – 17.00 (de allerjongsten t/m 6 jaar trainen op zaterdag van 8.45 – 9.45). Kinderen van 13 t/m 18 jaar zullen eerst in een trainingsteam worden geplaatst van hun eigen leeftijd.

Bij voldoende aanmeldingen zal er in deze leeftijdscategorie een aparte groep (of eventueel meerdere) worden gemaakt die gezamenlijk trainen. Om het juiste aantal trainers beschikbaar te hebben en om de regels rondom Corona te kunnen waarborgen is opgave via de mail verplicht.

Mailen voor opgave (en vragen) kun je naar verenigen@deventerhockey.nl, vermeld je naam, geboortedatum en groep/school, en je krijgt een bevestiging van deelname.

DHV biedt sinds 29 april aan haar leden volgens een aangepast protocol weer trainingen aan, wil je hierover meer lezen kijk dan op de site www.deventerhockey.nl. Het kan zijn dat vanuit overheidswege regels omtrent trainingen veranderen, we zullen daar alle deelnemers van op de hoogte houden. We hopen je binnenkort op onze velden te zien!

Vorig artikelBliksemstart voor kaartverkoop Go Ahead Eagles
Volgend artikelBinnenstad start campagne “Leuk je weer te zien » en zo houden we het leuk”