donderdag, 25 juli 2024

Borgelerbad Deventer is aan het renoveren

DEVENTER – De afgelopen maanden is er druk gewerkt aan de renovatie van het Borgelerbad. Onder andere de kleedkamers en het sanitair zijn vernieuwd. Ze zijn zowel binnen als buiten bezig met diverse klussen. Op Facebook delen zij kleine voorproefjes van hoe het er uit gaat zien.

Opening
Sportbedrijf Deventer heeft een brief online gezet met daarin een update over de huidige situatie. Hierin vertellen ze dat de overdekte zwembaden buiten de nieuwe regel van buitensporten valt en mogen ze het Borgelerbad en de Scheg niet voor 20 mei openen voor de kinderen. “Maar hoe zit het met het buitenbad? Valt deze onder de buitensport? Mogen we, rekening houdend met de genoemde voorwaarden, het Borgeler buitenbad wel open?” vertellen zij in hun brief. Deze vraag is niet 1, 2, 3 beantwoord. “Maar wij zitten niet stil. Om opening van de openlucht accommodaties mogelijk te maken, zal de branche een specifiek protocol opstellen dat moet worden goedgekeurd door het ministerie van VWS. Het RIVM zal vervolgens de richtlijnen aangeven onder welke voorwaarden de buitenbaden en overdekte baden weer open zouden mogen.” 

Hier de link naar de Facebook pagina van het Borgelerbad:

https://www.facebook.com/Borgelerbad/

.

Vorig artikelWeerbericht maandag 4 mei
Volgend artikelGo Ahead Eagles roept op tot support: We Are The Eagles Verleng & Steun!
error: Content is beschermd!!!