DEVENTER – “When a storm is coming, all other birds seek shelter. The Eagle alone, avoids the storm by flying above it. So, in the storms of life… May your heart soar like an Eagle.” Vlak voordat de spelers van Go Ahead Eagles het veld van De Adelaarshorst betreden, zien ze deze tekst op de wand van de spelerstunnel. Vrij vertaald: wat er straks ook gebeurt, laat de kop niet hangen, vecht door.

Je kunt gerust stellen dat de wereld zich momenteel in een storm bevindt. Een storm die voetbal bijzaak maakt, maar tegelijkertijd als nooit tevoren aantoont dat een ‘Avondje Adelaarshorst’ zoveel meer is dan alleen die 90 minuten voetbal. We missen de opmaat, de beleving. Het tieren en het vieren. Maar bovenal missen we elkaar.

Hartverwarmend waren dan ook alle berichten van supporters – via e-mail, telefoon en sociale media – die Go Ahead Eagles júist in deze onzekere periode willen steunen. Samen laten we de kop niet hangen, samen vechten we door. Daarom, en op veler verzoek, is de club vorige week officieel gestart met de seizoenkaartcampagne 2020/2021!

Steunen: hoe?
Natuurlijk is dit een andere seizoenkaartcampagne dan alle anderen. Full support was altijd al cruciaal voor de club, maar is nu – om deze storm te boven te komen – zo mogelijk nog crucialer.

Je kunt Go Ahead Eagles op verschillende manieren steunen. Allereerst door je seizoenkaart te verlengen / aan te schaffen. Omdat Go Ahead Eagles op dit moment nog niet precies weet wanneer het weer publiek mag ontvangen, biedt de club je drie keuzes: ‘Full Support’, ‘Full Support with discount’ en ‘Full Compensation’. De opties worden verder uitgelegd in de eerste drie kaders onderaan deze pagina.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om een donatie te doen aan de club, via acties van supporters en Go Ahead Eagles zelf. Het opgehaalde bedrag wordt verdubbeld door de Supportersvereniging en gaat rechtstreeks naar de voetbalbegroting. Lees meer hierover in het vierde kader.

Seizoenkaartmeter
Niet weg te denken tijdens de seizoenkaartcampagne van Go Ahead Eagles is uiteraard de seizoenkaartmeter! Ook dit jaar verloot de club weer vele mijlpaalprijzen onder supporters die hun seizoenkaart verlengen / bestellen. Wekelijks volgt een update van de nieuwe stand van de seizoenkaartmeter en vindt – bij het behalen van een nieuwe mijlpaal – de verloting van een unieke prijs plaats!

Prijsstelling seizoenkaarten
Verleng je jouw seizoenkaart(en) vóór 1 juni 2020 online, dan gelden de prijzen die onderaan deze pagina te vinden zijn. Bovendien ontvang je een speciaal cadeau als je voor deze datum verlengt. Daarover later meer…

In het seizoen 2020/2021 is de toegang tot de wedstrijden afhankelijk van de maatregelen en voorschriften van de overheid. Het kan dus zijn dat je een aantal wedstrijden geen toegang hebt, omdat er geen publiek is toegestaan vanwege de geldende maatregelen met betrekking tot de coronacrisis.

#KowetKijken XXL
#KowetKijken groeide de afgelopen weken uit tot een regelrechte kijkcijferhit! Duizenden supporters keken ‘semi-live’ naar legendarische Eagles-wedstrijden, zoals FC Volendam-thuis (Play-Offs 2013), PEC Zwolle-thuis (Eredivisie 2013) en Ferencváros-thuis (Europa League 2015).

Maar nu gaat Go Ahead Eagles een stapje verder: op vrijdagavond 22 mei 2020 – exact vier jaar na de laatste promotie van de club – zendt Go Ahead Eagles #KowetKijken XXL uit! Een compleet Avondje Adelaarshorst met onder meer:
– Legendarische wedstrijd
– Kowet Kennisquiz
– Grote verloting met live uitreiking
– Persoonlijk dankwoord voor je komst
– Een officieel E-ticket

Tickets zijn voor € 5,- per stuk te koop op ga-eagles.nl/online-tickets. Elk ticket is bovendien een lot. Let wel: stadion vol = stadion vol!

Vorig artikelBorgelerbad Deventer is aan het renoveren
Volgend artikel#Supportyourlocals: Olav Boerkamp houdt de moed er in