DEVENTER – Over een kleine week is het zover: dan begint de Mode 10-daagse in Deventer! Van woensdag 6 mei tot en met vrijdag 15 mei organiseren meer dan 50 ondernemers uit de binnenstad, samen met de Stichting Deventer Binnenstadsmanagement (SDBM), een online modeshow verspreid over tien dagen.

In de afgelopen weken hebben de Deventenaren de binnenstad maar beperkt kunnen bezoeken, in dit kader brengen wij de binnenstad naar de Deventenaar toe.

10 Dagen lang wordt de voorjaars- en zomercollectie door middel van promotievideo’s op sociale media geshowd. Ruim 50 ondernemers uit onze binnenstad doen mee en verrassen de klant thuis op de bank met de nieuwste modetrends. De collectie is direct online te bestellen of de klant kan er ook voor kiezen de winkel te bezoeken. Op de Facebookpagina @Mode in Deventer en op de website www.modeindeventer.nl zijn de video’s terug te vinden.

Het online mode event wordt mogelijk gemaakt door SDBM en door een bijdrage van de Provincie Overijssel.

Vorig artikelWeekend weerbericht
Volgend artikelNieuw Kowet boek “Niet te kraken” vanaf nu te koop