woensdag, 24 juli 2024

Nieuw Kowet boek “Niet te kraken” vanaf nu te koop

DEVENTER – Vanaf zaterdag 2 mei ligt er – ondanks de voetbalstop vanwege het coronavirus en de uiterst onzekere voortgang van het seizoen – een nieuw Kowet-boek in de schappen. Precies honderd jaar eerder, op 2 mei 1920, speelde Go Ahead voor het eerst op de plek van de huidige Adelaarshorst, en de stichting Niet te Kraken kan dat niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Zaterdagmiddag om half 3 zal het boek door Herman Starink aangeboden worden aan Erwin Rouwendaal (Bruna binnenstad) en Chris-Jan van Marissing (Praamstra). Draaiorgel de Turk zal hierbij ook aanwezig zijn en diverse GA-Eagles nummers te gehore brengen.

In dit nieuwe boek kijken zij terug op de ‘Honderd jaar Vetkampstraat’. In het eerste deel van het boek worden vele vragen beantwoord waaronder; hoe is de huidige Adelaarshorst er destijds gekomen, wat was er daarvoor op de plek van het stadion én hoe is het stadion in honderd jaar gegroeid en veranderd.

In het tweede deel worden 25 legendarische wedstrijden beschreven die in die honderd jaar gespeeld zijn in de Adelaarshorst.

‘Honderd jaar Vetkampstraat’ kan vanaf 15 april via de webstie www.niettekraken.nl besteld worden en is vanaf 2 mei te koop bij de bekende boekhandels in Deventer en omgeving.

Vorig artikelDe Mode 10-daagse staat voor de deur!
Volgend artikelWhatsApp-fraude in Deventer: politie verricht 24 aanhoudingen
error: Content is beschermd!!!