EPSE – Er zijn tegenwoordig op allerlei gebied heel veel namaakartikelen. Als je daar heel bewust voor kiest is dat op zich geen probleem, maar al te vaak zijn mensen zich hiervan niet bewust en wordt een artikel gekocht dat in het gebruik vaak erg tegenvalt.

Ook op chesterfield gebied zijn er de nodige imitatie producten van vaak heel matige kwaliteit en met een ronduit korte levensduur. Wat vervelender is, is dat deze zogenaamde chesterfields heel snel verouderen en doordat basismaterialen van heel matige kwaliteit zijn. Ook de vormvastheid laat zeer te wensen over, waardoor ze snel armoedig tonen en geen enkel zitcomfort meer bieden.

Delta Chesterfield verkoopt al meer dan 30 jaar traditionele en origineel Engelse Chesterfields. Met liefde en op ambachtelijke wijze in Engeland gemaakt van de beste materialen waardoor een zeer lange levensduur gegarandeerd is.

Doordat Delta Chesterfield zeer langdurig met dezelfde ateliers samenwerkt kan uitgebreid maatwerk worden geleverd, en dit customizen is een specialiteit van Delta Chesterfield. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit vele breedtes, echt van 1 tot 7 meter of meer, het aantal zitkussens, ontelbare leersoorten en kleuren, zitdieptes-of hoogtes, wil je een harde of juist een zachte rug? Het kan allemaal bij Delta chesterfield. Je stelt je eigen optimale zitcomfort helemaal zelf samen. Om tot een juiste keuze te komen is het belangrijk dat je uitgebreid en vakkundig wordt geadviseerd. Onze ervaren verkopers geven je uitgebreid alle informatie die je nodig hebt om tot de juiste keuzes te kunnen komen.

Zeker zo belangrijk is ook dat je veel van wat je wilt ook kunt zien en uit kunt proberen. Door de uitgebreide en zeer veelzijdige collectie chesterfields die Delta chesterfield in haar toonkamers heeft staan kun je vrijwel alles wat er op chesterfieldgebied te koop is ook zien en proberen.

Sinds kort zijn een aantal mede door Delta Chesterfield ontwikkelde Engelse chesterfields in de collectie opgenomen. Traditioneel van uiterlijk maar met een super comfortabel en eigentijds zitcomfort. Met matte vintage leersoorten zijn deze modellen als o.a. Jill en Jane zeer gewild. Op CHESTERFIELD.NL kun je je vast laten inspireren.

Naast de enorme collectie nieuwe chesterfields heeft Delta Chesterfield ook een geweldige keuze vintage chesterfield occasions. Deze zijn technisch nagezien, worden waar nodig gerenoveerd en worden in uitstekende staat en vrijwel altijd met een prima garantie geleverd.

In eigen werkplaats repareren of renoveren wij elk merk chesterfield. Je krijgt vooraf een transparante en duidelijke offerte zodat je vooraf precies weet wat het gaat kosten.

Geïnteresseerd? Kom dan naar Delta Chesterfield , Deventerweg 36 Epse.

T 0575-491836 Open ma – zat 9.30 – 17.30 of kijk op CHESTERFIELD.NL

Vorig artikel3 snelwegwandelaars aangehouden en beboet op A1
Volgend artikelSVOD turnsters trainen buiten in weer en wind