vrijdag, 19 juli 2024

Eigenaar metaalrecyclingbedrijf looft beloning uit na inbraak

DEVENTER – Het Deventer metaalrecyclingbedrijf looft een beloning uit voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de daders. Zo meldt Gerrit Haverhoek, de eigenaar van het metaalrecyclingsbedrijf.

In de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 mei werd er ingebroken op het bedrijventerrein van het Deventer metaalrecyclingbedrijf aan de Antwerpenweg 14 en op de hoek van de Venlostraat 10, zo meldt de eigenaar op zijn Facebookpagina. De koperdieven hebben een grote partij HP koper gestolen.

Vijf uur lang zouden ze actief zijn geweest op het bedrijventerrein en de bedrijfshal van het bedrijf. De daders reden in een donkere Volvo combi en een witte korte verhoogde bus. De daders hebben die nacht lang geparkeerd gestaan tegenover taxi Rietman, aldus Haverhoek.

Vorig artikelWeerbericht woensdag 6 mei
Volgend artikelLeger des Heils start campagne voor buurtwerk Deventer
error: Content is beschermd!!!