COLMSCHATE – Ook De Kuip is al twee maanden gesloten en sinds de quarantaine gaat helaas ook gehandicaptensoos De Kuiperij niet door. Daarom is op zaterdag 9 mei zanger Michel Groenink, namens de vrijwilligers, langs 3 locaties van cliënten van soos De Kuiperij gegaan; ook omdat deze groep mensen een beetje vergeten worden in de tijd van corona.

We hoorden van verschillende cliënten dat ze ons missen, dus dachten wij: dan gaan wij maar bij hen op bezoek met een leuke afleiding en dit is mede mogelijk gemaakt door Kudding en Zorgtalenten (een uitzend-, detacherings- en bemiddelingsbureau in de zorg).

De soos De Kuiperij is een soos voor mensen met een verstandelijke beperking en komen eenmaal in de twee weken bij ons in Gemeenschapshuis De Kuip voor een gezellige avond met muziek of wat te knutselen.

We werden bij Zozijn op de Hendrik werkmanweg, de Parabool aan de Roessinksweg en bij Zozijn aan de Walnotenhof in Bathmen met veel enthousiasme ontvangen. Het werd heel erg gewaardeerd in deze rare tijd. Hopelijk kunnen we snel de leden van de soos weer welkom heten in De Kuip.

Meer informatie over De Kuiperij op onze site: www.de-kuip.nl/over-ons/soos-de-kuiperij/.

Vorig artikelKapperszaak Schalkhaar draait overuren
Volgend artikelWeerbericht donderdag 14 mei