SCHALKHAAR – Sinds 11 mei mogen contactberoepen de deuren weer openen. Dit geldt ook voor de kapperszaken. Waar sommige zaken al om 00.01 uur opengingen voor het publiek, ging Kapsalon Susanhaarzaak uit Schalkhaar afgelopen maandag om half 9 open.

“Wat zijn we blij dat we weer open mogen en dat iedereen op ons heeft gewacht. De agenda stroomde sinds vorige week al snel vol. Mijn eerste klant was mijn eigen moeder die 80 werd”, vertelt Susan. Haar vader was de 2e klant. Normaal is de kapsalon op maandag pas vanaf 17.30 uur open, maar de agenda liep zo snel vol dat ze besloot om al om 8.30 uur open te gaan.

Er zijn wel een aantal Corona maatregelen genomen. Voor iedereen die een afspraak heeft bij Susanhaarzaak, zou het heel prettig zijn als ze met gewassen haar komen. Een eigen handdoek zou helemaal fijn zijn als deze wordt meegenomen. Ook bij binnenkomst dienen de handen gedesinfecteerd te worden. De openingstijden van de kapperszaak vindt u op de website susanhaarzaak.nl.

Vorig artikelOp afstand in contact komen met GA Eagles
Volgend artikelGehandicaptensoos De Kuiperij gaat bij de mensen langs