vrijdag, 19 juli 2024

Hart onder de riem lied van Stadstroubadour Maarten van Veen `Net als ik`

DEVENTER – Stadstroubadour Maarten van Veen schreef samen met Deventenaren een hart onder de riem voor de gemeente. Maarten van Veen, de Deventer stadstroubadour, deed samen met Kunstcircuit een oproep om mee te schrijven aan een lied voor Deventenaren in coronatijden. Deze oproep werd massaal beantwoord door allerlei verschillende inwoners van de stad: dichters, kinderen, singer-songwriters en verzorgingshuizen schreven in grote getalen mee.

Het project is een initiatief vanuit Kunstcircuit, om inwoners actief te betrekken bij kunst en cultuur in Deventer en om een mooi tijdsbeeld van deze bijzondere periode te schetsen.

“Ik vond het een mooi idee en het sluit goed aan bij wat ik als stadstroubadour wil: zorgen dat we elkaar zien. Met zo’n lied als dit kun je goed horen hoe ontzettend verschillend iedereen deze tijd ervaart. Tegelijkertijd zijn er ook dingen die iedereen mist – Net als ik – en dat werd dan ook de titel,” lacht van Veen.

Vorig artikelBied mee op gesigneerde wedstrijdshirts van Go Ahead Eagles!
Volgend artikelGemeenschapshuis De Kuip in Colmschate gaat weer open
error: Content is beschermd!!!