DEVENTER – Het échte shirt van Veldmate of Rabillard aan jouw muur? Dit is je kans! In deze ongewone tijden zonder Eredivisie voetbal, biedt Go Ahead Eagles alle voetbalfans de kans om op bijzondere shirts van het afgelopen seizoen te bieden. Vanaf deze vrijdag om 20.00 uur kan er 4 dagen lang geboden worden op de zwarte gesigneerde uit-shirts van de club op www.matchwornshirt.com. De shirts zijn weliswaar gewassen maar zijn gedragen tijdens de spectaculaire 5-2 bekeroverwinning tegen FC Twente op 17 december 2019 en de daaropvolgende uitwedstrijden. Jij als fan krijgt dus dé kans om een bijzonder shirt van jouw held te winnen met handtekening.

Steun de de maatschappelijke tak van Go Ahead Eagles
100% van de opbrengst van de veiling komt ten goede aan de maatschappelijke projecten van Go Ahead Eagles. De club toont zijn maatschappelijke betrokkenheid door initiatieven op te zetten die draaien om de pijlers gezonde leefstijl, duurzaamheid, en sociale kwaliteit. Een deel van de opbrengst zal gaan naar naar een vereeuwigingsproject van Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal, waarbij supporters die in de huidige crisis achter de club staan op passende wijze worden geëerd. Meer weten? Ga naar https://www.ga-eagles.nl/maatschappelijk/

Snel in huis
De veiling start op vrijdag 20.00 uur en sluit exact 4 dagen later: op dinsdagavond om 20.00 uur. Meebieden kan al vanaf EUR 89 via MatchWornShirt.com – ook vanaf de mobiele telefoon. Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op woensdagavond? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 48 uur aangetekend en gratis verzonden.
Bied nu mee en steun de maatschappelijke projecten van Go Ahead Eagles!

Vorig artikel#Supportyourlocals: Pura Vida, Yes we mogen weer op
Volgend artikelHart onder de riem lied van Stadstroubadour Maarten van Veen `Net als ik`