COLMSCHATE – Van 11 tot en met 14 mei zijn er heiwerkzaamheden in de buurt van Colmschate. In het kader van de verbreding van de A1 Apeldoorn-Azelo worden er geluidsschermen geplaatst ter hoogte van Colmschate. Deze geluidsschermen hebben in de meeste gevallen een hoogte van twee of drie meter. Er is voor gezorgd dat de schermen goed bij elkaar passen zodat er een rustig wegbeeld ontstaat.

Voor de fundering van deze schermen worden heipalen in de grond geslagen. Na het plaatsen van deze laatste geluidsschermen eind mei 2020 zal Colmschate minder geluidsoverlast ervaren van het voorbij zoemende verkeer op de A1.

De heiwerkzaamheden staan gepland van maandag 11 mei tot donderdag 14 mei. Globaal zal ertussen 07:00 u in de ochtend tot 17:00 u in de middag gewerkt worden. Na het aanbrengen van de betonnen funderingspalen worden stalen staanders geplaatst met betonnen elementen daartussen.

Wanneer er in uw omgeving een geluidsscherm wordt geplaatst, kunt u hier tijdens de werkzaamheden geluidshinder van ervaren.

Er is geen hinder voor de weggebruikers. Verkeersinformatie is te vinden op www.rijkswaterstaatverkeersinformatie.nl. Achtergrondinformatie en actuele werkzaamheden zijn na te lezen op www.A1Oost.nl.

Vorig artikelGeef elkaar de ruimte, maandag gaan de basisscholen weer open
Volgend artikelSamenwerking Dimence en Vriendendiensten Deventer van start