donderdag, 25 juli 2024

Heiwerkzaamheden van 11 t/m 14 mei in de buurt van Colmschate

DEVENTER – In het kader van de verbreding van de A1 Apeldoorn-Azelo worden er geluidsschermen geplaatst ter hoogte van Colmschate. Deze geluidsschermen hebben in de meeste gevallen een hoogte van twee of drie meter. Er is voor gezorgd dat de schermen goed bij elkaar passen zodat er een rustig wegbeeld ontstaat.

Voor de fundering van deze schermen worden heipalen in de grond geslagen. Na het plaatsen van deze laatste geluidsschermen eind mei 2020 zal Colmschate minder geluidsoverlast ervaren van het voorbij zoemende verkeer op de A1.  

Geluidshinder
De heiwerkzaamheden staan gepland van maandag 11 mei tot en met donderdag 14 mei. Globaal zal er tussen 07:00 uur in de ochtend tot 17:00 uur in de middag gewerkt worden. Na het aanbrengen van de betonnen funderingspalen worden stalen staanders geplaatst met betonnen elementen daartussen. Wanneer er in uw omgeving een geluidsscherm wordt geplaatst, kunt u hier tijdens de werkzaamheden geluidshinder van ervaren.  Er is geen hinder voor de weggebruikers. 

Vorig artikelKijk live mee met de Deventer radio corona uitzending
Volgend artikelSporten ook voor volwassenen weer mogelijk
error: Content is beschermd!!!