DEVENTER – Maandag 1 juni vanaf 12.00 uur mag de VUE Deventer de deuren weer openen. De eerste maand is dit met maximaal 30 personen per zaal. De verwachting is dat dit vanaf 1 juli naar 100 personen per zaal mag.

“We hebben operationele protocollen ontwikkeld en we leiden onze medewerkers op om een ​​ervaring te bieden die veilig is. Dat houdt in dat er goed en veelvuldig wordt schoongemaakt en dat we bezoekers overal de mogelijkheid bieden om 1,5 meter afstand te houden,” vertelt Martijn Neijenhuis, theater manager van de VUE Deventer.

We zijn ervan overtuigd dat we onze medewerkers en onze klanten zo veilig mogelijk kunnen bedienen en de ervaring op het grote scherm terug kunnen brengen. Gezondheid en veiligheid bezoekers en medewerkers zijn onze eerste prioriteit.

We zullen volgens de richtlijnen te werk gaan, wat betekent dat er operationele procedures ontworpen worden voor de 1,5 meter afstand om een zo veilig mogelijke ervaring voor de bezoekers te bieden. Voorbeelden hiervan zijn gespreide start- en eindtijden van films, een goed verloop van de bezoekersstromen, hygiëneprotocollen en extra toezicht en begeleiding vanuit ons personeel.

De buffetten blijven geopend en we zorgen ervoor dat iedereen met de richtlijnen in acht genomen een bestelling kan doen die verantwoordelijk bereid en geserveerd wordt. Hierbij verzoeken we om met pin te betalen.

Naar verwachting komen er medio juli weer grote films zullen uit
Films die we in de komende maanden verwachten zijn grote films als Mulan, Tenet, Wonder Woman 1984, No Time To Die en Minions 2. Maar omdat op veel plekken ter wereld zijn bioscopen nog gesloten zijn en een aantal grote distributeurs op dit moment geen of weinig films uitbrengen, vertonen we nu ook films die al eerder verschenen zijn aangevuld met een aantal klassiekers en kleinere films die wel worden uitgebracht. Zo zorgen we voor een mooi filmprogramma en kan de bezoeker de magie weer beleven op het grote doek. Het programma staat al voor u online op vuecinemas.nl

We vragen onze gasten in deze tijd je tickets zoveel mogelijk online te kopen. We nemen bij uitzonderingen ook nog telefonische reserveringen aan. Ook zal de kassa open blijven voor vragen.

Zoals u kunt zien zijn we bij de Vue voorbereid om een mooie heropening, een nieuwe fase waarin we u graag weer bij ons begroeten voor een heerlijke, veilige filmbeleving.

De 10 stappen van uw bezoek de Vue:

  1. Koop je tickets online via www.vuecinemas.nl of de app.
  2. Kom niet als je klachten hebt
  3. Kom met maximaal 2 personen uit je huishouden
  4. Vermijd het openbaar vervoer
  5. Kom niet eerder dan 15 minuten voor start film
  6. Scan je ticket zelf
  7. Houd 1,5m afstand
  8. Volg de instructies van het personeel op.
  9. Betaal binnen met pin
  10. Verlaat na de film direct de bioscoopTot snel bij de VUE
Vorig artikel#Supportyourlocal: Ruchtie Wijnhandel, een persoonlijk verhaal bij de wijn
Volgend artikel#Supportyourlocals: Voor een speciaal drankje en hapje kom je naar Kaldi