Het verhaal achter een goede fles wijn hoor je toch het liefst zelf van Boudewijn en Sonja Ruchtie. Daarom is de wijnhandel aan de Brinkgreverweg gewoon open, maar wel met gewijzigde openingstijden en volgens de richtlijnen van het RIVM. Er mogen maximaal 5 klanten binnen zijn.

“We hebben de afgelopen weken het bezoek aan onze website www.ruchtie.nl, die 24/7 geopend is, behoorlijk zien stijgen,” vertelt Boudewijn Ruchtie. De wijnen die besteld worden bezorgen wij vanaf 6 flessen franco aan huis. Op gepaste afstand vertel ik aan de deur, als dat gewenst is, het verhaal achter de wijn.

Vanaf 2e pinksterdag mogen de restaurants weer open, en zijn we blij om ook hun weer te voorzien van onze wijnen net als onze klanten in de winkel en online. “We hebben trouwens ook nog een actie,” vertelt Boudewijn tussen neus en lippen door. 12 = 11 op het hele assortiment wijnen. En ze zijn dit jaar lekker hoor! Tot snel en stay safe, Boudewijn en Sonja Ruchtie

Vorig artikelVijf materialen waarmee je kunt 3D printen
Volgend artikelHoe ga je in coronatijd naar de VUE Deventer vanaf 1 juni