DEVENTER – Zaterdag 02 mei vierde Go Ahead Eagles dat het exact 100 jaar geleden is dat Go-Ahead zijn eerste wedstrijd aan de Vetkampstraat speelde. Zaterdag vierde ze óók dat Go Ahead Eagles een nieuwe hoofdsponsor mag verwelkomen. Met ingang van het seizoen 2020/2021 staat JUMPER (onderdeel van de Vierhouten Groep) op de voorkant van het wedstrijdshirt van de eerste selectie.

Niet lullen, maar poetsen. Fanatisme en er voor tweehonderd procent voor gaan. Het gevoel van spanning voorafgaand aan een wedstrijd in De Adelaarshorst. Het waren dé redenen voor JUMPER-eigenaar Kees Vierhouten om zich voorafgaand aan seizoen 2019/2020 met zijn bedrijf als rugsponsor aan Go Ahead Eagles te verbinden.

De achterkant van het shirt wordt met ingang van het seizoen 2020/2021 dus verruild voor de voorkant van het wedstrijdshirt. De naam van de Vierhouten Groep komt op de achterzijde van het tenue in de plaats van JUMPER. “Ik kom al sinds 2011 bij Go Ahead Eagles en ben een rasechte en fanatieke supporter geworden”, vertelt Kees Vierhouten. “Niet alleen tijdens thuiswedstrijden, maar ook bij meerdere uitwedstrijden ben ik de afgelopen jaren van de partij geweest. Samen met de fanatieke aanhang van de Eagles. Zo zat ik dit seizoen onder meer tijdens de bekerwedstrijden tegen FC Twente en IJsselmeervogels lekker in het uitvak.”

Kees Vierhouten hoefde er dan ook geen seconde over na te denken toen Hans de Vroome en Jan Willem van Dop hem vroegen of hij oren had naar het hoofdsponsorschap van Go Ahead Eagles, nadat Thermen Bussloo noodgedwongen had besloten om na drie trouwe jaren te stoppen als hoofdsponsor. “Het is een eer om als Eagles-supporter gevraagd te worden om met één van je bedrijven op een van de mooiste shirts van Nederland te komen”, verklaart Vierhouten. “Zo zie ik het en zo voel ik het ook. Bij wijze van spreken zou ik het liefst alle supporters van Go Ahead Eagles persoonlijk willen bedanken dat ik deze mogelijkheid heb gekregen. Zowel binnen als buiten De Adelaarshorst leeft Go Ahead Eagles enorm. Misschien zelfs nu juist nog wel meer dan ooit tevoren.”

JUMPER de Diersuper is een dierenspeciaalzaak met meer dan zeventig winkellocaties in Nederland, waaronder in Deventer. JUMPER maakt onderdeel uit van de Vierhouten Groep BV, waar verder ook Presswood International BV (productie en verkoop van Presswood pallets), PW Container (productie en verkoop containers), Portex-Holland (asbestzakken- en big bag groothandel) en verpakkingsgroothandel Portex Verpakkingen onder vallen. Daarnaast behoren ook Vierhouten Onroerend Goed, Mondipal (groothandel in kunststof bakken en ladingdragers) en Euroblock (productie en verkoop van verpakkingshout en palletklossen) tot de Vierhouten Groep. Ook de transportbedrijven HTH transport en A2B-online maken onderdeel uit van de verzameling gezonde en bijzondere bedrijven die allemaal onder de Vierhouten Groep BV vallen.

“Helaas hebben we eerder deze maand afscheid moeten nemen van Thermen Bussloo, die zich drie jaar lang een zeer loyale hoofdsponsor heeft getoond”, zegt Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles. “Het is dan ook fantastisch dat Kees Vierhouten heeft aangegeven met JUMPER graag de nieuwe hoofdsponsor voor het seizoen 2020/2021 te willen zijn. Zeker gezien de onzekere positie waarin we momenteel met Go Ahead Eagles zitten vanwege de geldende coronamaatregelen. Door als een volwaardig Eagle op te staan, heeft Kees een gedeelte van de onzekerheid weggenomen voor onze club. Daarmee straalt hij in alles uit: We are The Eagles! En het heeft natuurlijk ook wel iets symbolisch: een dierenspeciaalzaak als hoofdsponsor van Go Ahead Eagles, waar een dier in de clubnaam voorkomt. We zijn bij Go Ahead Eagles in ieder geval ontzettend blij met JUMPER en de Vierhouten Groep.”

Vorig artikel‘Niet te kraken’ schalt door de binnenstad
Volgend artikelWeerbericht maandag 4 mei