Help help! Onze bever leiding zit met de handen in het haar. Hun vertrouwde bevers mogen overvliegen naar de welpen, maar daardoor loopt onze bevergroep leeg en zal de bevergroep en leiding moeten stoppen. Iets wat wij écht héél graag willen voorkomen.

Daarom zijn wij op zoek een bever! Wij zijn een campagne begonnen en willen op alle manieren kinderen en ouders bereiken om zich aan te melden bij onze bevergroep 4 tot 7 jaar oud. Die opkomst is iedere zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Wij vragen uw hulp
Heeft of kent u bevers, kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud, die ontzettend gek zijn buitenspelen, spelletjes doen, natuur verkennen en 1 nachtje per jaar op kamp op ons clubhuis? Laat ze dan gratis een keer komen kijken bij de beveropkomst! En misschien daarmee nieuwe leden voor de bevergroep kunnen creëren en onze leiding nog één seizoen bevergroep mag draaien, iets wat onze vrijwillige leiding met zo veel plezier doen, iedere week wéér!

Aanmelden kan via bevers@scouting-westenenk.nl

Vorig artikel#Supportyourlocals: Verhuizen met 1,5 meter afstand van elkaar is wel apart
Volgend artikelWeerbericht woensdag 13 mei