Senses of Living is (alweer) verhuisd! Naar hun mening naar een fantastische plek in de binnenstad van Deventer. De Smedenstraat. Helaas kon het geen groot feest worden op 25 april, maar wat zijn ze trots dat de nieuwe winkel aan de Smedenstraat open is. “In een periode dat bijna niemand de binnenstad bezocht waren we druk bezig met de inrichting van onze nieuwe zaak, onze webshop en onze outlet winkel aan de Engestraat”, vertelt Mathilde. Maar we hebben het gered met ons team.

Gelukkig komt de Deventer binnenstad op gepaste afstand weer tot leven! En dat hebben we als ondernemers hard nodig. Ook in onze winkels hebben we de nodige aanpassingen gedaan v.w.b. de RIVM voorschriften, maar aan onze glimlach, service en klantvriendelijkheid veranderen we niks. Tot gauw in onze nieuwe zaak.

Vorig artikelGeen huis aan huis collecte van het Longfonds
Volgend artikelOproep namens Scouting de Westenenk